Siirry sisältöön

Azure Data & Analytics Architect

Helsinki, Uusimaa, Suomi

Työpaikan kuvaus

Liity sinäkin alan huippuosaajien joukkoon, paikkaan jonne jengi haluaa töihin!


Kiinnostavatko sinua Azure ja data-analytiikka ratkaisujen kehittäminen? Ovatko työympäristö, modernit teknologiat & työvälineet sekä visionäärisyys sinulle avaintekijöitä? Meillä tehdään töitä hyvässä hengessä yhteistyössä kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Edistämme aidosti niin omia kuin asiakkaiden kyvykkyyksiä hyödyntäen uusimpia Azuren teknologioita ja käytäntöjä.


Olemme Azuren data- ja analytiikka ratkaisuihin erikoistuva konsulttitalo, joka auttaa yrityksiä maksimoimaan dataan pohjautuvan päätöksen teon ja sen hyödyntämisen potentiaalin. Arvoihimme kuuluvat – Inhimillisyys, Reiluus, Visionäärisyys, Ammattimaisuus sekä Asiantuntijuus, mitkä näkyvät toiminnassamme. Cloud1 on 2012 vuonna perustettu neljän Microsoftin teknologiaekspertin toimesta. Nykyään yli 70-henkinen yritys koostuu raudankovista osaajista sekä tulevaisuuden lupauksista. Meillä on vankka ymmärrys integraatioista, tietokannoista, raportoinnista sekä infrastruktuurista. Olemme Microsoftin kumppaneita seuraavissa kategorioissa: Digital & App Innovation, Data & AI sekä Infrastructure, jotka mahdollistavat pääsyn ensimmäisten joukossa uusiin teknologioihin sekä toimimisen haastavissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Takana on jo yli 600 Azure- ja data-alusta projektia.


Tehtävänkuvaus


Azure Data & Analytics Architect -roolissa kehität asiakkaidemme liiketoimintaa pilviteknologian eturintamassa. Olet tärkeä osa Intelligent Data Solutions -yksikköämme, osallistuen asiakastyön lisäksi myös liiketoimintamme kehittämiseen ja tukemiseen. Hyödynnät osaamistasi analytiikkaratkaisujen suunnittelussa, teet vaatimusmäärittelyä ja mallinnat tietokokonaisuuksia huomioiden datan koko elinkaaren.


Sinulla on erityisosaamista yhdestä tai useammasta Microsoft Power Platform -työkalusta. Sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta Microsoft Power BI -työkalusta sekä muista data-analytiikan työkalusta (esim. Tableau, Qlik). Arkkitehtinä lähestyt ratkaisuja sekä teknologisista että liiketoiminnallista lähtökohdista käsin.


Teknisten taitojen lisäksi toivomme sinulta kokemusta tiimityöstä asiakasrajapinnassa sekä kykyä edistää ja suunnitella kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Arvostamme kokemusta edistyksellisestä analytiikasta ja Azuresta, mutta kokemusta tärkeämpää on halusi jatkuvasti kehittää omia taitojasi.


Meillä pääset toteuttamaan vaihtelevia ja haastavia hankkeita yhdessä alan kovimpien osaajien kanssa. Rohkaisemme sinua kehittämään osaamistasi jatkuvasti, ja tarjoamme käyttöösi aina uusimmat Azure-teknologiat. Vaikka saatkin vapautta ja vastuuta työsi tekemiseen, emme Cloud1:lla työskentele yksin. Tiimi ja koko Cloud1-yhteisö ovat aina tukenasi rennolla ja hyvällä meiningillä ilman turhaa byrokratiaa.

Työpaikan vaatimukset

Työhön liittyvät edut


Haluamme sinun viihtyvän meillä ja suoriutuvan työsi tekemisestä niin, että sinulla on siihen tarvittavat edut ja työvälineet. Tätä tukeaksemme tarjoamme sinulle:


Modernit työvälineet

Kannustava bonusmalli

Henkilöstön palkkiorahasto ja osakeanti

Sertifioinnit ja erilliset koulutukset

Laaja työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Liikunta- ja kulttuurietu, hierontaetu, työmatkaetu ja lounasetu

Puhelinetu

Oma CS & PUBG-tiimi sekä erilaiset harrastekerhot

Virkistystoiminta – tapahtumat ja yhteiset aamiaiset

Aamiais- ja välipalatarvikkeet toimistolla

Vuosittainen etätyömatka mukavien työkavereiden kanssa


Toimistomme sijaitsee Vuorikadulla aivan Helsingin ytimessä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Työtä tehdään hybridimallilla eli osittain toimistolla ja valitsemastasi paikasta.


Kiinnostuitko?


Hae uuteen vakituiseen tehtävään alla olevan painikkeen kautta, tai ota yhteyttä ja kysy lisää!

tai