Siirry sisältöön

Cloud Ops Engineer

Helsinki, Uusimaa, Suomi

Työpaikan kuvaus

Cloud1 hakee kokenutta teknistä osaajaa Cloud Ops -tiimiin.

Oletko intohimoinen IT-ammattilainen, joka on hankkinut arvokasta kokemusta vaativista ylläpitotehtävistä? Vai onko osaamisesi juurtunut yksinkertaisempiin ylläpidollisiin tehtäviin, mutta tunnet vahvaa halua kehittää taitojasi eteenpäin? Riippumatta taustastasi, meillä on ainutlaatuinen tilaisuus tarjota sinulle paikka, jossa voit olla mukana näkemässä, ylläpitämässä ja edistämässä viimeisimpiä Azure-teknologioilla toteutettuja ratkaisuja.

Cloud Ops -tiimissä vastaat aika ajoin monimutkaistenkin teknisten ongelmien ratkaisemisesta, keskittyen erityisesti asiakkaidemme pilviympäristöihin datanhallinnan, integraatioiden ja analytiikan saralla. Sinun päätehtävänäsi on taata, että asiakkaidemme ylläpitämät ympäristöt toimivat saumattomasti ja luotettavasti. Voit myös osallistua kehitystehtäviin projekteissa tai jatkuvan kehityksen mallin puitteissa, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tekniseen valvontaan ja palvelun jatkuvaan kehittämiseen. Meidän tavoitteemme on kuitenkin räätälöidä rooli osaamisesi ja mielenkiintosi mukaisesti.

Työpaikan vaatimukset

Edellytämme sinulta vahvaa perehtyneisyyttä Microsoftin tuotteisiin, erityisesti Azuren ympäristöön. Toivomme, että olet jo hallitseva Logic Appien, Data Factoryn, Functions Appien, Azure Monitorin, hälytysten, SQL Databasen, Cosmos DB:n, Databricksin tai Power BI:n käyttäjä.

  • Odotamme sinulta ohjelmointiosaamista, kuten SQL, Python ja/tai C#
  • Lisäksi toivomme analyyttistä ajattelutapaa, joka mahdollistaa monimutkaisten haasteiden ratkaisemisen
  • Kykysi suunnitella ratkaisuja pitkäjänteisesti takaa kestävät ja skaalautuvat lopputulokset
  • Osaat itsenäisesti priorisoida tehtäviäsi niin, että asiakkaamme saavat aina huippuluokan palvelua
  • Kommunikaatiosi on sujuvaa ja selkeää, ja nautit myös dokumentaation laatimisesta
  • Olet ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, joka ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin tai aikataulullisesti vaativiin projekteihin
  • Ihmiset ja data eivät ole sinulle vieraita, ja osaat navigoida niiden parissa sujuvasti
  • Olet vastuullinen tekijä, joka suorittaa tehtävänsä loppuun korkealla ammattitaidolla ja ylpeydellä

Olemme innolla valmiita toivottamaan tervetulleeksi joukkoomme ammattilaisen, joka ei pelkää kasvua, oppimista tai uusia haasteita. Jos olet valmis ottamaan ohjat käsiisi ja astumaan asiantuntijarooliin Cloud Ops -tiimissämme, odotamme innolla hakemustasi. Liity joukkoomme ja auta meitä viemään Cloud1:n asiakkaat kohti menestystä uusimpien pilviteknologioiden parissa!


Tarjoamme


Haluamme sinun viihtyvän meillä ja suoriutuvan työsi tekemisestä niin, että sinulla on siihen tarvittavat edut sekä työvälineet käytössä. Tarjoamme kilpailukykyisen kokonaisansion, henkilöstörahaston sekä mahdollisuuden tulla mukaan osakkaaksi. Meillä saat käyttöösi laajat työterveyspalvelut ja vakuutukset, puhelin-, internet- ja Smartumin edut sekä voit itse valita omat työvälineesi. Meillä on monenlaista toimintaa pitääksemme porukan yhtenäisenä kuten vuosittainen etätyömatka!


Kiinnostuitko?


Toimistomme sijaitsee Vuorikadulla aivan Helsingin ytimessä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Työtä tehdään hybridimallilla eli osittain toimistolla ja valitsemastasi paikasta.


Hae uuteen vakituiseen tehtävään alla olevan painikkeen kautta, tai ota yhteyttä ja kysy lisää! Lisätietoa tehtävästä antaa: petteri.mikkonen@cloud1.fi / 040 723 2551

tai