Siirry sisältöön

Azure Data Architect

  • Helsinki, Uusimaa, Suomi

Työpaikan kuvaus

Haluatko olla mukana muovaamassa tulevaisuuden datalähtöisiä pilvipalveluita? Olemme etsimässä Azure Data Architectia, joka ei pelkää hypätä uusimpien teknologioiden pyörteisiin ja haastaviin projekteihin. Tämä rooli vaatii syvällistä osaamista ja ammattitaitoa, mutta tarjoaa samalla mahdollisuuden vaikuttaa merkittävästi siihen, miten yritykset optimoivat dataansa liiketoiminnan kehittämisessä. 


Tehtävästä 


Azure Data Architect -roolissa pääset rakentamaan tulevaisuuden dataratkaisuja, jotka eivät ole ainoastaan kestäviä, vaan myös innovatiivisia. Sinun tehtävänäsi on soveltaa uusimpia teknologioita yhdessä Cloud1:n kehittämien automaatiokonseptien kanssa, luoden samalla kestäviä ja kehittyviä ratkaisuja. Työskentelet syvällisesti Delta Lakehouse -ratkaisujen parissa hyödyntäen Azuren Synapse-pipelineja, Databricksin Unity Catalogia sekä älykkäitä tietovarastoratkaisuja. Tämän avulla mahdollistat datan monipuolisen hyödyntämisen analytiikassa, asiakasrajapinnoilla ja AI-malleissa. Myös Power Platformin työvälineet kuuluvat työkalupakkiisi, eikä analytiikka ole sinulle vain sivutuote. Et näe delta-tauluja ja *Spark-teknologiaa pelkästään koodiriveinä, vaan ymmärrät niiden voiman integraatioissa ja datan analysoinnissa. Liiketoiminnan päätöksenteko vaatii muutakin, kuin teknologiaa, joten arkkitehdin rooliin kuuluu kiinteästi myös analytiikka ja tiedonhallinta. 


Azure ei ole sinulle vain pilvipalvelu, vaan se on ammattitaitosi alusta. Olet vastuussa luomaan ja hallitsemaan data-arkkitehtuureja, jotka mahdollistavat datan sulavan liikkumisen ja tarjoavat voimakkaan pohjan päätöksenteolle. Työskentelet tiiviisti asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa, tarjoten heille näkemyksiä siitä, miten Azuren teknologiat ja parhaat käytännöt voivat kääntää dataa strategiseksi kilpailueduksi. 


Työtä ei kuitenkaan tarvitse tehdä yksin, vaan olet osa Cloud1-tiimiä, joka on täynnä kokeneita ammattilaisia ja lupaavia kykyjä. Rakennatte yhdessä älykkäitä ratkaisuja, jotka ovat sekä teknisesti kehittyneitä että liiketoiminnallisesti kriittisiä. Cloud1 ei ole vain työpaikka, se on ammatillinen yhteisö, joka tukee sinua ammatillisesti ja tarjoaa innostavan ympäristön oppia uutta ja saavuttaa yhdessä asetetut tavoitteet. 

Työpaikan vaatimukset

Tarjoamme


Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme ammattilaisille sopivan kokonaispaketin, johon sisältyvät taloudellisten etujen lisäksi mahdollisuus osallistua yrityksemme menestykseen osakkaana. Panostamme myös terveyteesi ja hyvinvointiisi kattavien työterveyspalveluiden ja vakuutusten kautta. Sinulle tarjotaan vapaus valita työvälineesi ja nauttia monista henkilökohtaisista eduista.


Emme unohda myöskään yhdessä vietettyä aikaa. Cloud1:n yhteishenki näkyy vuosittaisessa etätyömatkassa ja erilaisissa yhteisissä tapahtumissa. Tervetuloa mukaan rakentamaan tulevaisuuden dataratkaisuja ammattimaisessa ja innostavassa ympäristössä!


Kiinnostuitko?


Hae uuteen vakituiseen tehtävään alla olevan painikkeen kautta, tai ota yhteyttä ja kysy lisää! Lisätietoa tehtävästä antaa: petteri.mikkonen@cloud1.fi / 040 723 2551
Olemme Azuren data- ja analytiikka ratkaisuihin erikoistuva konsulttitalo, joka auttaa yrityksiä maksimoimaan dataan pohjautuvan päätöksen teon ja sen hyödyntämisen potentiaalin. Arvoihimme kuuluvat – Inhimillisyys, Reiluus, Visionäärisyys, Ammattimaisuus sekä Asiantuntijuus, mitkä näkyvät toiminnassamme. Cloud1 on 2012 vuonna perustettu neljän Microsoftin teknologiaekspertin toimesta. Nykyään yli 80-henkinen yritys koostuu raudankovista osaajista sekä tulevaisuuden lupauksista. Meillä on vankka ymmärrys integraatioista, tietokannoista, raportoinnista sekä infrastruktuurista. Olemme Microsoftin kumppaneita seuraavissa kategorioissa: Digital & App Innovation, Data & AI sekä Infrastructure, jotka mahdollistavat pääsyn ensimmäisten joukossa uusiin teknologioihin sekä toimimisen haastavissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Takana on jo yli 800 Azure- ja data-alusta projektia.

tai