Siirry sisältöön

Azure Infrastructure Architect

Helsinki, Uusimaa, Suomi

Työpaikan kuvaus

Liity sinäkin alan huippuosaajien joukkoon, paikkaan jonne jengi haluaa töihin!


Kiinnostavatko sinua Azure ja pilvi-infrastruktuurien kehittäminen? Ovatko työympäristö, modernit teknologiat & työvälineet sekä visionäärisyys sinulle avaintekijöitä? Meillä tehdään töitä hyvässä hengessä yhteistyössä kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Edistämme aidosti niin omia kuin asiakkaiden kyvykkyyksiä hyödyntäen uusimpia Azuren teknologioita ja käytäntöjä.


Meistä


Olemme nopeasti kasvava Azure teknologioihin erikoistuva konsulttitalo, joka auttaa yrityksiä maksimoimaan dataan pohjautuvan päätöksen teon ja sen hyödyntämisen potentiaalin. Arvoihimme kuuluvat – Inhimillisyys, Reiluus, Visionäärisyys, Ammattimaisuus sekä Asiantuntijuus, mitkä näkyvät toiminnassamme. Cloud1 on 2012 vuonna perustettu neljän Microsoftin teknologiaekspertin toimesta. Nykyään yli 70-henkinen yritys koostuu raudankovista osaajista sekä tulevaisuuden lupauksista. Meillä on vankka ymmärrys integraatioista, tietokannoista, raportoinnista sekä infrastruktuurista. Olemme Microsoftin kumppaneita seuraavissa kategorioissa: Digital & App Innovation, Data & AI sekä Infrastructure, jotka mahdollistavat pääsyn ensimmäisten joukossa uusiin teknologioihin sekä toimimisen haastavissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Takana on jo yli 600 Azure- ja data-alusta projektia. Tällä alueella olemme aallon harjalla ja meillä on sinulle tarjota siihen näköalapaikka.


Azure-arkkitehtinä työskentelet asiakasprojekteissamme sekä Cloud1:n sisäisissä kehitysprojekteissa infrastruktuuriin ja sen automatisointiin liittyvissä tehtävissä. Pääset toteuttamaan arkkitehtuurin suunnittelun lisäksi sen rakentamista, kehittämistä ja modernisointia. Luomme räätälöidyt ratkaisut tarpeiden mukaan ja sinun tehtäväsi on tuottaa loistavaa pilvi-infrastruktuuria yhdessä asiakkaidemme kanssa.


Meillä pääset toteuttamaan vaihtelevia ja haastaviakin hankkeita yhdessä alan kovimpien osaajien kanssa. Rohkaisemme sinua kehittämään osaamistasi jatkuvasti, ja tarjoamme käyttöösi aina uusimmat Azure-teknologiat. Vaikka saatkin vapautta ja vastuuta työsi tekemiseen, emme Cloud1:lla työskentele yksin. Tiimi ja koko Cloud1-yhteisö ovat aina tukenasi rennolla ja hyvällä meiningillä ilman turhaa byrokratiaa.

Työpaikan vaatimukset

Mitä odotamme?


Edellytämme sinulta vahvaa osaamista Microsoft Azure-infrastruktuuriin ja Azuren hallintaan liittyvistä palveluista (mm. Management Groups, Azure Policyt). Roolin menestyksellinen hoitaminen edellyttää perustietämystä myös verkkoasioista, kohtuullista skriptausosaamista, sekä positiivista asennetta. Ymmärrät konsulttitoiminnan sekä pystyt hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia. Asiantuntijana ymmärrät asiakasyhteistyön merkityksen ja pystyt tekemään liiketoiminnallisia päätöksiä sekä tarjoamaan oikeat arkkitehtuuriratkaisut asiakkaille.


Microsoft Azuren lisäksi, teemme töitä myös hybridiympäristöissä. Projektimme liittyvät yleensä dataan tai integraatioihin, joiden ymmärtäminen helpottaa tehtävän hoitamista. Arvostamme kokemusta ARM-mallipohjista, Terraform- tai Bicep-työkaluista sekä Azuresta yleisesti, mutta kokemusta tärkeämpää on halusi oppia ja kehittyä timanttiseksi Azure-osaajaksi. Sujuvista ratkaisu-, kommunikaatio- ja organisointitaidoista on apua tehtävän hoitamisessa. Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa myös oman työnkuvasi rakentamiseen ja suunnittelemme jokaiselle oman urakehityspolun. Halu kehittää itseäsi on meille tärkeää.


Työhön liittyvät edut


Haluamme sinun viihtyvän meillä ja suoriutuvan työsi tekemisestä niin, että sinulla on siihen tarvittavat edut ja työvälineet. Tätä tukeaksemme tarjoamme sinulle:


Modernit työvälineet

Kannustava bonusmalli

Henkilöstön palkkiorahasto ja osakeanti

Sertifioinnit ja erilliset koulutukset

Laaja työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Liikunta- ja kulttuurietu, hierontaetu, työmatkaetu ja lounasetu

Puhelinetu

Oma CS & PUBG-tiimi sekä erilaiset harrastekerhot

Virkistystoiminta – tapahtumat ja yhteiset aamiaiset

Aamiais- ja välipalatarvikkeet toimistolla

Vuosittainen etätyömatka mukavien työkavereiden kanssa


Toimistomme sijaitsee Vuorikadulla aivan Helsingin ytimessä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Työtä tehdään hybridimallilla eli osittain toimistolla ja valitsemastasi paikasta.Kiinnostuitko?


Hae uuteen vakituiseen tehtävään alla olevan painikkeen kautta, tai ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lisätietoa tehtävästä antaa: petteri.mikkonen@cloud1.fi / 040 723 2551

tai