Siirry sisältöön

Azure Data Engineer

  • Helsinki, Uusimaa, Suomi

Työpaikan kuvaus

Cloud1 tunnetaan vaativien integraatio-, arkkitehtuuri- ja dataratkaisujen toteuttajana. Tehtävämme on kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa ja tuottaa heille kilpailuetua. Teemme sen rakentamalla älykkäitä pilvipohjaisia ratkaisuja Microsoft Azure -teknologialla. Olemme monialainen dataosaajien joukko, ja ainutlaatuinen tapamme työskennellä on saanut laajasti kiitosta. Näemme, että maailmassa on paikka meidän tavallamme tehdä asioita.


Oletko kiinnostunut Azure-teknologiasta ja datan käsittelystä? Ovatko visionäärisyys, modernit teknologiat, työympäristö sekä järkevät toimintatavat sinulle avaintekijöitä? Meillä tehdään töitä hyvässä hengessä yhteistyössä kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Edistämme aidosti niin omia kuin asiakkaiden kyvykkyyksiä hyödyntäen Azuren teknologioita ja käytäntöjä.


Meistä


Olemme nopeasti kasvava Azuren data- ja analytiikkaratkaisuihin erikoistuva konsulttitalo, joka auttaa yrityksiä maksimoimaan dataan pohjautuvan päätöksen teon ja sen hyödyntämisen potentiaalin. Arvoihimme kuuluvat – Inhimillisyys, Reiluus, Visionäärisyys, Ammattimaisuus sekä Asiantuntijuus, mitkä näkyvät toiminnassamme. Cloud1 on 2012 vuonna perustettu neljän Microsoftin teknologiaekspertin toimesta. Nykyään jo 75-henkinen yritys koostuu raudankovista osaajista sekä tulevaisuuden lupauksista. Meillä on vankka ymmärrys integraatioista, tietokannoista, raportoinnista sekä infrastruktuurista. Olemme Microsoftin kumppaneita seuraavissa kategorioissa: Digital & App Innovation, Data & AI sekä Infrastructure, jotka mahdollistavat pääsyn ensimmäisten joukossa uusiin teknologioihin sekä toimimisen haastavissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Takana on jo yli 600 Azure- ja data-alusta projektia.


Meillä pääset toteuttamaan vaihtelevia ja haastaviakin hankkeita yhdessä alan kovimpien osaajien kanssa. Vaikka saatkin vapautta ja vastuuta työsi tekemiseen, emme Cloud1:lla työskentele yksin. Tiimi ja koko Cloud1-yhteisö ovat aina tukenasi rennolla ja hyvällä meiningillä ilman turhaa byrokratiaa. Tervetuloa mukaan innostavaan ja kehittävään työyhteisöön!

Työpaikan vaatimukset

Azure Data Engineer -roolissa suunnittelet ja toteutat teknisiä ratkaisuja vaihtelevissa pilviprojekteissa alan uusimmilla teknologioilla. Hyödynnät osaamistasi tietokannoista, integraatioista ja tietomallinnuksesta asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseksi. Voit vaikuttaa omaan tehtävänkuvaasi osaamisesi, vahvuuksiesi ja toiveidesi mukaan.

Sinulla on muutaman vuoden kokemus tietovarastoinnista (esim. ETL) tai integraatioista, ja erityisesti Microsoft SQL Server -tietokannoista. Toivomme sinulta teknisten taitojen lisäksi kokemusta tiimityöstä asiakasrajapinnassa ja kykyä edistää kehitystyötä itsenäisesti. Arvostamme kokemusta Azuresta, Microsoft on-premises -analytiikkaratkaisuista ja Master Data Managementista, mutta kokemusta tärkeämpää on halusi oppia ja kehittyä kivenkovaksi Azure-osaajaksi.

Azure Data Engineerin työtehtävät voivat vaihdella projekteittain, mutta tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi:

  • Tietovarastojen ja data-alustojen suunnittelu ja toteutus Azure-pilvessä
  • Datan integrointi eri järjestelmistä Azureen
  • Analytiikkaratkaisujen suunnittelu ja toteutus Azure-pilvessä
  • Datamallinnuksen suunnittelu ja toteutus
  • Tietoturvallisuuden varmistaminen datan käsittelyssä
  • Tiimityöskentely asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa


Työhön liittyvät edut


Haluamme sinun viihtyvän meillä ja suoriutuvan työsi tekemisestä niin, että sinulla on siihen tarvittavat edut ja työvälineet. Tätä tukeaksemme tarjoamme sinulle:


Modernit työvälineet

Kannustava bonusmalli

Henkilöstön palkkiorahasto ja osakeanti

Sertifioinnit ja erilliset koulutukset

Laaja työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Liikunta- ja kulttuurietu, hierontaetu, työmatkaetu ja lounasetu

Puhelinetu

Oma CS & PUBG-tiimi sekä erilaiset harrastekerhot

Virkistystoiminta – tapahtumat ja yhteiset aamiaiset

Aamiais- ja välipalatarvikkeet toimistolla

Vuosittainen etätyömatka mukavien työkavereiden kanssa


Toimistomme sijaitsee Vuorikadulla aivan Helsingin ytimessä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Työtä tehdään hybridimallilla eli osittain toimistolla ja valitsemastasi paikasta.


Kiinnostuitko?


Hae uuteen vakituiseen tehtävään alla olevan painikkeen kautta, tai ota yhteyttä ja kysy lisää! Lisätietoa tehtävästä antaa; petteri.mikkonen@cloud1.fi / 0407232551

tai